![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
| خوش آمدید |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | اتاق بازی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
متخصص گروه در بخش گالری عکس
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
با اجازه بزرگترها بله تو جون بخوا........ آخ جون همون caseکه همیشه دنبالش میگشتم. همرو برق میگیره مارو چراغ نفتی.. اگه شمارمو بدم چیکار برام میکنی؟ برو بچه ....مال این حرفا نیستی... اگه شمارمو بدم بوسم میکنی؟؟؟؟؟؟؟ تا نزدم صدای باغ وحش بدی از جلوی چشمم دور شوووووووو خرج داره؟؟؟؟؟ واااااااااااای درست میبینم تو شماره منو میخوای؟مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد. آدم قحطیه مگه........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدومشو میخوای دولتی ،ایرانسل ، تالیا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خجالت بکش خودت مگه ناموس نداری؟/ از کج وکوله ها خوشم نمیاد( برو بابا داهاتی) تو مگه شماره منو داری.......!!!!!!! دستگاه مشترکه مورد نظر خاموش است مزاحم نشو.!!!!!!!!!! چرا اونی که میخوام قبل من نمیاد؟؟؟؟؟آه.......... شمارمو نمیدم تا بسوزی..... در مورد من چی فکر کردی ؟// کفتره کاکل به سر ها ی های چه جسارتا!!!دیگه اینورا نبینمتا..................... فعلاً منو بیخیال شو تا بعد. این کارا بچه بازیه .کوچولو هنوز بچه ای برای این حرفا برو شیرتو بخور مزاحم نشین من نامزد دارم خوشگلی یا قشنگ ساز میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واااااااااای من چقدر خاطر خواه دارم..!!! جمع خودمونیه کارتو همین جا بگو!!!!!!!!!!!شماره میخوای چیکار؟؟؟ با کمال میل میدم.خیلی چاکرتیم به مولا منم دوست دارم شماره شمارو داشته باشم واااااااااااای شما چقدر جذابید .حتماً شمارمو میدم
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Black_Ghost عزیز تشکر کرده اند: | GOD OF WAR (18-06-2009), momad (18-06-2009) |
| تبلیغات |
![]() |
|
|
#2 (permalink) |
|
ارشد گروه در تالار کامپیوتر و آموزش
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
پستها: 1,379
تشكر از شما 1,000 بار در 590 پست
|
تا نزدم صدای باغ وحش بدی از جلوی چشمم دور شوووووووو
|
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از GOD OF WAR عزیز تشکر کرده اند: | momad (18-06-2009), Black_Ghost (18-06-2009) |
|
|
#3 (permalink) |
|
متخصص گروه در انجمن موبایل
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
پستها: 1,183
تشكر از شما 707 بار در 446 پست
|
چه جسارتا!!!دیگه اینورا نبینمتا.....................
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از farhadch عزیز تشکر کرده اند: | momad (18-06-2009), Black_Ghost (18-06-2009) |
|
|
#6 (permalink) |
|
|
همرو برق میگیره مارو چراغ نفتی..
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از farhadch عزیز تشکر کرده اند: | momad (18-06-2009), Black_Ghost (18-06-2009) |
|
|
#7 (permalink) |
|
ارشد گروه در تالار بحث های متفرقه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
جمع خودمونیه کارتو همین جا بگو!!!!!!!!!!!شماره میخوای چیکار؟؟؟
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از momad عزیز تشکر کرده اند: | farhadch (18-06-2009), Black_Ghost (18-06-2009) |
|
|
#9 (permalink) |
|
|
آدم قحطیه مگه........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از farhadch عزیز تشکر کرده اند: | momad (01-07-2009), Black_Ghost (18-06-2009) |
|
|
#11 (permalink) |
|
بچه ها این تاپیک قشنگ با شکلک های مامانیش باز برگشت زود بیاد نظر بدید
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Black_Ghost عزیز تشکر کرده اند: | momad (01-07-2009) |
|
|
#12 (permalink) |
|
ارشد گروه در تالار بحث های متفرقه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
خرج داره؟؟؟؟؟
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از momad عزیز تشکر کرده اند: | Black_Ghost (01-07-2009) |
|
|
#13 (permalink) |
|
کدومشو میخوای دولتی ،ایرانسل ، تالیا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نگفتی کدومشو بدم؟
ویرایش توسط Black_Ghost : 01-07-2009 در ساعت 08:32 PM. |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Black_Ghost عزیز تشکر کرده اند: | momad (01-07-2009) |
|
|
#14 (permalink) |
|
ارشد گروه در تالار کامپیوتر و آموزش
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
پستها: 1,379
تشكر از شما 1,000 بار در 590 پست
|
فعلاً منو بیخیال شو تا بعد.این تاپیک ها منو یاد پردیس میندازه |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از GOD OF WAR عزیز تشکر کرده اند: | Black_Ghost (01-07-2009), momad (01-07-2009) |
|
|
#15 (permalink) |
|
واااااااااااای درست میبینم تو شماره منو میخوای؟مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد.
|
![]() |
| برچسب ها |
| شمارتو, بخــواد, اگــه, جوابشو, میدی؟, قبلیت, چی, نفر |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|