![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
| خوش آمدید |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | اتاق بازی | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
عضو هیئت مدیره و مؤسس سایت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
پستها: 2,159
تشكر از شما 1,851 بار در 899 پست
|
![]() سلام دوستان! چند وقت هست که می خواستم به اینترنت wireless در یک شبکه داخلی وصل بشم ولی نیاز به ساخت وی پی ان بود! حالا با این برنامه رسمی نوکیا، این امکان برای گوشی های S60V3 FP1 , FP2 و S60V5 محیا می باشد. لینک برای دانلود آخرین نسخه: [فقط کاربران سایت توانایی دیدن لینکها را دارند.] با توجه به مدل گوشی یکی را انتخاب کنید و با پر کردن فرم بعدی، لینک دانلود ظاهر می شود. ![]() توجه: هر گونه استف
|
| تبلیغات |
![]() |
|
|
#2 (permalink) |
|
عضو هیئت مدیره و مؤسس سایت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
پستها: 2,159
تشكر از شما 1,851 بار در 899 پست
|
متوجه شدم که نرم افزار رسمی نوکیا پروتکل PPTP رو پشتیبانی نمی کنه!
پس برای این پروتکل از نرم افزار زیر استفاده کنید: [فقط کاربران سایت توانایی دیدن لینکها را دارند.]
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو هیئت مدیره
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ولی من توی خونمون و دانشگاه همش با وایرلس وصل میشم !!!
برنامه خاصی هم نداره !!!
بهتون پیشنهاد میکنم اینا رو از دست ندین ![]() موزیک ویدیو های آلبوم Minutes to Midnight از گروه Linkin Park مجموعه کامل موزیک ویدیو های اسطوره پاپ : مایکل جکسون ----------------------------------------------------- دانلود فصل 8 سریال پلیسی جنایی 24 (آپدیت هفتگی) ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو هیئت مدیره
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
یوزر و پس داره !
اما شاید *** نیست ! خونمون هم همینجوره!
بهتون پیشنهاد میکنم اینا رو از دست ندین ![]() موزیک ویدیو های آلبوم Minutes to Midnight از گروه Linkin Park مجموعه کامل موزیک ویدیو های اسطوره پاپ : مایکل جکسون ----------------------------------------------------- دانلود فصل 8 سریال پلیسی جنایی 24 (آپدیت هفتگی) ![]() |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| برای, برنامه, رسمی, روی, ساخت, گوشی, نوکیا, vpn |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|